Kjeldahl Azot Protein Tayin Cihazı - Destilasyon Ünitesi
- Ürün Kodu: MAP-D
KJELDAHL
yöntemi gıda üretimi, hayvan yemi üretimi ve çevresel
analizlerde kalite kontrol kısmında birçok
alandakullanılan kanıtlanmış etkin bir yöntemdir.
Gıda ve Yem Protein tayini
Yem veya yem maddeleri protein tayini (ayçiçeği, mısır, arpa, buğday ...)
Gıda ve içecek protein tayini,
- Süt
- Et
- Un
- Makarna
- Bira
- Çerezler
- Sosis
TEKNİK ÖZELLİKLER | |
Destilasyon Ünitesi | |
Destilasyon | 0-200 dk. Ayarlanabilir |
Cihaz Ekranı | LCD (Dokunmatik) |
Tüp Haznesi | 100 ml - 300 ml - 800 ml |
Buhar Jenaratörü | 1100 W |
Ön Kısım | Şeffaf Plexyglass |
Su Tüketimi | 3 Lt / dk. |
Güç | 220 V 50 Hz. |
Ürün Kategorileri
AGREGA (175)
KAYA MEKANİĞİ (33)
ASFALT / BİTÜMLÜ KARIŞIM (110)
BİTÜM (64)
BETON (160)
ÇİMENTO - HARÇ (97)
SERAMİK (47)
TOPRAK (139)
ZEMİN MEKANİĞİ (50)
METALLER (32)
PLASTİK (32)
KAUÇUK (18)
TEKSTİL - KUMAŞ - İPLİK (27)
DOKUMASIZ KUMAŞ (2)
KARTON - KAĞIT ve AMBALAJ (37)
FİLM (5)
YALITIM (24)
MOBİLYA (6)
MADEN (56)
GIDA (30)
TABLET PRESİ (2)
SAĞLIK (313)
GENEL EKİPMANLAR (627)